Administrare server
Mentenanță server
Securizare server

Servicii profesionale de mententanță, administrare și întreținere server
Găzduire site, administrare, mentenanță și securitate

Oferim servicii profesionale de mentenanta si intretinere server.

Orice server are nevoie de administrare, mentenanta si actualizarea periodica.

Securitate și protecție

Website-urile și magazinele online necesită implementarea de măsuri de securitate. Acestea se implementează la nivel de server și la nivel de site. Apelează la echipa LISAL pentru securizare și administrare server.

Monitorizare server

Pe fiecare server se instalează aplicații de monitorizare a proceselor și trigere automate. Deasemenea, periodic se verifică logurile pentru identificarea unor posibile probleme.

Administrare server

Unele magazine online sunt instalate pe servere dedicate deoarece dimensiunea bazei de date si traficul nu permit functionarea in conditii optime. Echipa LISAL asigura administrare, mentenanta si securizarea serverelor dedicate pe care functioneaza unul sau mai multe magazine online. Apelează la serviciile LISAL!

Suport tehnic

Va putem ajuta in a modifica tot ceea ce inseamna continut, organizare meniuri, modificare imagini, baze de date, cod HTML sau PHP, etc. In acelasi timp, suntem permanent la dispozitia voastra cu suport tehnic si va informam periodic de eventualele probleme care pot aparea.

Viteză încărcare pagini website

Viteza de încărcare a unei pagini dintr-un website este un element esențial pentru ca un utilizator să caute informații suplimentare.

Paginile principale dintr-un website trebuie să se încarce sub minim 7s dar se recomandă ca acestea să se încarce sub 5s.

Verifică gratuit viteza de încărcare a paginilor website-ului aici și aici. Vrei să remediezi și nu știi cum? Apelează la LISAL.

Audit viteza incarcare pagini website
Audit SSL

Instalare și configurare certificat SSL

Începând din ianuarie 2017 Google penalizează website-ului care nu au instalat și configurat corect un certificat SSL (adică website-ul să funcționeze pe https). Ce înseamnă acest lucru? Conexiunea dintre browser-ul dumneavoastră și server se realizeză criptat iar parolele nu pot fi interceptate și aflate cu un program specific.

Există mai multe tipuri de certificate: gratuite (Let’s Encrypt sau plătite). Diferența dintre acestea constă în notorietatea lor.

Verificați gratuiti aici dacă certificatul SSL este configurat corect. Dacă întâmpinați vreo problemă, contactați echipa LISAL.

Audit optimizare website pentru dispozitive mobile

Într-o lume în care peste 70% din traficul unui magazin online se realizează de pe dispozitive mobile este necesar ca paginile să optimizate pentru a afișa corect informația.

Există mai multe elemente care se verifică dar în primul rând trebuie ca website-ul și tema acestuia să suporte tehnologia care face posibil acest lucru. De aceea este necesar ca website-ul și modulele acestuia să fie actualizate în permanență.

Puteți verifica aici dacă website-ul dumneavoastră este optimizat pentru dispozitive mobile. Dacă nu este optimizat puteți apela la echipa LISAL.

Audit optimizare website pentru dispozitive mobile
Audit fluxuri magazin online

Audit fluxuri magazin online

  • Ai un magazin online? Ai trafic dar sunt puține comenzi? Care ar putea fi problema/problemele?
  • Se creează greu un cont în magazinul online prin solicitarea de informații neesențiale.
  • Sunt erori în formularul de finalizare comandă.
  • Se solicită prea multe informații neesențiale pentru o comandă.
  • Nu există posibilitatea de autentificare folosind butoanele sociale.
  • Nu se poate comanda folosind contul de facebook sau google.
  • Procesul de identificare a unui produs este dificil. Nu exista filtre în website.

Acestea pot fi câteva exemple de probleme dintr-un magazin online care ar putea determina utilizatorii să nu finalizeze o comandă.

Audit identificare elemente obligatorii website

Website-ul nu trebuie să fie unul de tip fantomă. Legislația în domeniu prevede ca în orice website să existe informații referitoare la deținătorul acestuia.

Așadar, sunt obligatorii pagini cu informații despre deținătorul website-ului, date de contact, termeni și condiții, politica de confidențialitate, modalitatea de transport, retur produse, ANPC, modalitatea de plată și orice alte elemente care se consideră necesare.

Puteți apela la echipa LISAL pentru crearea textelor pentru magazinul dumneavoastră online.

Audit identificare elemente obligatorii website
Date structurate

Date structurate

Pe lângă elementele standard SEO: titlu, metadate, date structurate, descriere, s-au introdus elemente suplimentare pentru o mai bună indexare astfel încât motoarele de căutare să indexeze mai bine website-ul. Aceste elemente se regăsesc în schema.org iar cele neaparat necesare unui websit se referă la schema pentru organisation, websit, product, review, breadcrump.

Puteți verifica dacă există date structurate în website aici. Pentru un audit SEO aprofundat, inclusiv analizarea concurenței vă rugăm să accesați secțiunea Auditare SEO.

Audit SEO (Search Engine Optimization)

Auditarea SEO este esențiale pentru un website. În orice moment trebuie să cunoașteți cuvintele cheie din website-ul d-voastra și ale concurenței.

În această secțiune se verifică dacă website-ul are elementele standard pentru SEO: titlu, descriere, metadate, URL-uri prietenoase, date structurate.

Puteți verifica dacă există date structurate în website aici. Pentru un audit SEO aprofundat, inclusiv analizarea concurenței vă rugăm să accesați secțiunea Auditare SEO.

Audit SEO (Search Engine Optimization)

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!