Noi suntem ideile VOASTRE!

Suntem o echipă tânară și entuziastă care te ajută să îți materializezi ideile în proiecte minunate.

 

Ne implicăm cu toată voința în îndeplinirea a ceea ce TU, client al nostru, îți dorești. Te ascultăm și îți oferim posibilitatea de a-ți transpune visele în realitate.

Servicii

Cine suntem?

Suntem o companie care oferă consultanță în IT și aplicații software de care afacerea TA are nevoie pentru a se dezvolta. Ne adaptăm mereu modul de lucru şi de abordare a proiectelor pentru a oferi soluţii în conformitate cu nevoile voastre. Aplicăm strategii și modalități de implementare adaptate în funcție de tipul fiecărui proiect. Inovațiile și tehnologia de ultimă generație se regăsesc în toate proiectele implementate.

Ce facem?

Oferim soluţii și aplicații software de tip client-server care să ajute la dezvoltarea afacerii voastre prin optimizarea proceselor de lucru interne, reducerea costurilor, o mai bună vizibilitate online sau integrarea aplicațiilor într-un sistem centralizat de administrare. Mentenanța și outsourcing sunt activitățile noastre preferate. Dezvoltăm aplicaţii software la comandă atât pentru firme din România cât şi din străinătate.

t

Cum facem?

În implementarea unui proiect acoperim toate etapele acestuia: de la analiză şi asigurarea calităţii până la dezvoltare, implementare, instruire, suport tehnic, mentenanță și garanție. Datorită unei metodologii bine definită și a experienței echipei de proiect, nevoile clientului sunt identificate optim astfel încât să se ofere soluția cea mai potrivită. Considerăm că o bună colaborare reprezintă cheia finalizării cu succes a acestuia.

 

Aplicații și selecție de proiecte cu care ne mândrim, în care am investit mult crezând în ele, în potențialul lor și în ideea pe care o promovează.

Gesimo

GESIMO este o aplicație completă pentru administrarea asociațiilor de proprietari, a complexurilor și ansamblurilor rezidențiale. Oferă toate funcționalitățile necesare unei asociații de proprietari sau a unei firme care administrează asociații pentru managementul cheltuielilor și a documentelor: generarea cotelor de întreținere lunare, plata în avans, plata cu cardul, fișa apartamentului, registru de casă, activ-pasiv, managent citiri contoare, management facturi furnizori, administrare fonduri, etc.

Yconf

Yconf este un sistem de conferință web construit peste și în jurul BigBlueButton, cu ajutorul căruia se administrează utilizatorii, sesiunile de conferință web, se partajează ecranul calculatorului, se realizează prezentări interactive, se comunică prin chat, audio sau video. Poate fi utilizat în educație prin intermediul platformelor eLearning, în HR prin efectuarea de interviuri online sau în cadrul companiilor pentru a facilita discuțiile între angajații din departamente sau zone geografice aflate la mare distanță.

Suntem convinși ca nicio provocare nu e prea mare, niciun proiect prea complicat și la care să nu-i putem face față. Suntem la curent cu noile tehnologii și ne adaptăm cu ușurință. Avem atu-ul unei echipe bine închegate, cu mulți ani de experiență. Știm să comunicăm între noi dar și cu tine, Clientul nostru, iar obiectivul tău este și va fi mereu și al nostru!

Lucian OPREA

Manager, LISAL Expert

Ești mai aproape decât crezi să îți pornești o afacere, să o revigorezi sau să o promovezi.

Call Now ButtonSuna acum!