Magazin online complet

 Administrare ușoară • Design modern • Optimizat pentru Google

CREARE MAGAZIN ONLINE, OPTIMIZARE, SECURIZARE, UPGRADE, AUDITARE, MENTENANȚĂ, GĂZDUIRE

Magazin online cu un design atractiv

Calitatea imaginilor și temele spectaculoare vor oferi magazinului online un aspect atrăgător pentru orice utilizator. Aspectul unitar al paginilor magazinului vor determina orice utilizator să petreaca mai mult timp navigând printre produse.
1

Acces securizat la date

Magazinul online dezvoltat are un nivel ridicat de securizare a datelor utilizand certificate SSL pentru acces HTTPS și acces securizat la zona de administrare a datelor (backend). Magazinul dispune de sistem CMS dedicat administrării produselor și a utilizatorilor.

Design adaptat pentru dispozitive mobile

Este esențial ca paginile magazinului online să se vizualizeze corect de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă). Se estimează că peste 70% dintre utilizatori accesează un website prima dată de pe un dispozitiv mobile. Așadar, prima impresie contează!
Z

Fără cunoștințe tehnice

Nu trebuie să aveți noțiuni de programare. Toate funcționalitățile magazinului online sunt la un clic distanță putând fi accesate dintr-o pagină web.

Produse și categorii nelimitate

Magazinul permite adăugarea unui număr nelimitat de produse, categorii, opțiuni, filtre și atribute. Această funcționalitate este limitată numai de capabilitățile hardware ale providerului de hosting.

URL-uri prietenoase

Sunt link-uri ușor de memorat de către vizitatori magazinului online. Avantajul acestor link-uri constă în faptul că sunt indexate mai eficient de către motoarele de căutare ce aduc un plus de trafic magazinului.

Upgrade magazin online

Magazinele online trebuie să țină pasul cu noile tehnologii și regulile existente în acest moment. Upgrade-ul magazinului și a modulelor la ultima versiune este o condiție esențială pentru ca produsele din website să rămână în top căutări.

Auditare magazin online

Nu înțelegeți din ce cauză bounce rate este mare? Nu știți care sunt probleme magazinului online? Magazinul este „spart” des de hackeri? Atunci, aveți nevoie de un audit complet al website-ului pentru a afla care sunt problemele și care ar putea fi soluțiile.

Optimizare magazin online

Viteza de încărcarea a paginilor, utilizarea unui certificat SSL, pagini cu date structurate incluse, metadate și descrieri corecte, sitemap-uri construite corect, pot determina ca produsele din magazinul online să se afișeze pe primele poziții în căutările utilizatorilor pe Google.

Cât de puțin înseamnă viitorul afacerii TALE! Analizează ofertele noastre și te vei convinge!

CREARE, OPTIMIZARE, SECURIZARE, UPGRADE, AUDITARE, MENTENANȚĂ, GĂZDUIRE WEBSITE

Oferim prețuri personalizate pentru fiecare proiect după ce cunoaștem cerințele. Oferta noastră reprezintă punctul de plecare pentru orice magazin online de succes. Îți furnizam soluții complete indiferent dacă ești la început de drum sau deja ai pornit.
Dezvoltăm magazine online utilizând cele mai cunoscute platforme open-source – OpenCart, Magento, Prestashop, WordPress cu WooCommerce.

Prețurile nu includ TVA. De asemenea, dorim să precizăm ca aceste prețuri sunt puncte financiare de plecare orientative. Oferta noastră finală va fi realizată după analiza cerințelor.

Listă prețuri servicii opționale

Denumire serviciu Euro
Achiziționare domeniu .ro 50
Instalare și cofigurare modul plată online cu card bancar 100
Dezvoltare modul plată online cu card bancar 600
Instalare și configurare chat online 100
Dezvoltare modul import-export produse (fisier Excel) 100
Creare cont Google Analytics Ecommerce și integrare în magazin online (util în monitorizarea traficului și statisticilor magazinului online) 70
Instalare și cofigurare modul transport printr-un curier 100
Dezvoltare modul transport curier 600
Creare pagină Facebook (bussines page) 50
Design Facebook cover personalizat 70
Promovare prin articole în site-uri și bloguri (250-500 cuvinte/articol) 30 / articol
Introducere manuală produse simple (date, caracteristici, fotografii, etc.) de la 2.5 Euro / buc
Introducere manuală produse filtrabile (date, caracteristici, fotografii, atribute, opțiuni filtrabile, etc.) de la 4 Euro / buc
Diverse servicii (modificări scripturi) – min 4h 25 Euro /oră
Design magazin online personalizat de la 500 Euro
Implementare feed compari.ro 100
Implementare feed price.ro 100
Implementare feed shopmania.ro 100
Implementare modul creare feed-uri personalizate 400
Implementare modul preluare produse din alte feed-uri 100 Euro / feed
Implementare certificat SSL – standard 100
Implementare certificat SSL – validare organizație 300

 

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!