Campanii Facebook | Campanii Google Adwords

Magazin online, site prezentare

 

 

Prin campanii online crești traficul și vânzările!

Campanii Facebook

Promovarea prin Campanii Facebook oferă posibilitatea a prezenta produsele și serviciile oferite în funcție de ocupații, sex, interese, zone geografice. Indiferent de modul în care se prezintă produsele și serviciile este important să se obțină un cost cât mai mic pentru fiecare conversie obținută.

Construim campanii complexe care au ca scop o creștere a vânzărilor cu un cost pe conversie sub 10% din valoarea produsului.

Se indică să se testeze diferite tipuri de reclamă pentru a identifica cea mai potrivită metodă de promovare a produselor. Pe baza acestor informații aflate de la Facebook noi putem să definim campanii care să transmită mesajul potrivit către grupul țintă selectat.

Promovoarea pe Facebook presupune stabilirea unei relații de lungă durată cu potențiali clienți. Fanii și prietenii afacerii de pe Facebook vor rămâne fideli și după finalizarea campaniilor.

Solicită o ofertă

Selectează serviciul de care ai nevoie

2 + 3 =

Campanii Facebook Ads

* Prețurile sunt orientative, nu includ TVA.

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!