Optimizare SEO | Audit SEO - Nr. 1 in Google

Magazin online, site prezentare, blog

 

 

Prin optimizare SEO poți ajunge în top 5 în rezultatele Google!

Optimizare SEO, Audit SEO - Nr. 1 in Google

Prin optimizare SEO site-ul tău poate ajunge pe prima pagină în afișarea rezultatelor la căutările în Google. Este acel loc la care orice proprietar de site visează. Ca să se ajungă aici este nevoie de multă muncă, creativitate și cunoștințe. Fiecare site are propriul stil prin care poate ajunge în primele poziții google.

Poți face prin două metode ca site-ul să ajungă în primele poziții: înveți singur și încerci sau apelezi la cunoștințele unei echipe de profesioniști în oferirea de servicii SEO de calitate.

Pentru început trebuie realizat un AUDIT SEO. Echipa LISAL realizează GRATUIT auditarea unui site pentru orice contract valabil 12 luni de optimizare SEO.

Obiective optimizare SEO

Înainte de a începe orice activitate referitoare la optimizare SEO trebuie stabilite obiectivele care trebuie atinse. Acestea pot fi dintre cele mai diverse:

 • Creșterea numărului de vizitatori
 • Creșterea vizibilității generale a site-ului
 • Promovarea brand-ului
 • Creșterea numărului de cuvinte cheie indexate
 • Creșterea vânzărilor
lisal_seo_optimization

lisal_seo_optimization

Solicită ofertă servicii SEO

Selectează serviciul de care ai nevoie

13 + 15 =

Optimizare SEO on page

Prin optimizare SEO on page se înțelege toate activitățile care se focusează asupra unui site pentru o mai bună indexare. Normal, ar fi ca această etapă să fie începută încă din etapa de realizare site și popularea acestuia cu date. De obicei, site-urile folosesc tehnologie învechită și necesită un upgrade major înainte de a începe această etapă.

Această etapă include:

 • Analiza indexare pagini
 • Viteza de încărcare a site-ului
 • Optimizare pentru dispozitive mobile
 • Analiza structurii paginilor, categoriilor și a produselor existente
 • Experiența utilizator la accesarea și navigarea prin site

Optimizare SEO off page

Prin optimizare SEO off page se înțeleg toate activitățile care se desfășoară în afara site-ului care au ca scop obținerea de cât mai multe link-uri de calitate. Atenție! obținerea de link-uri în mod abuziv este pedepsită de google.

Această etapă include:

 • Link building
 • Content marketing
 • Comunicate de presă
 • Articole relevante în publicații cunoscute sau de nișă

Servicii SEO

* Prețurile sunt orientative și nu includ TVA

Întrebări frecvente despre SEO

Costuri campanie SEO

Fiecare campanie de optimizare SEO este unică. Fiecare site este unic. Astfel toate propunerile noastre sunt personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri. Deoarece orice muncă de calitate se efectuează cu oameni de calitate prețurile pentru o campanie de optimizare SEO a unui site pot începe de la 300 Euro/luna.

Costuri suplimentare SEO

Toate costurile sunt transparente și se regăsesc în contract. Este posibil, ca la anummite evenimente (Black Friday, sărbători, conferințe) să solicităm bugete suplimentare pentru a profita de aceste oportunități.

Facturare servicii SEO

Se emite factură pentru toate activitățile desfășurate de echipa LISAL în baza unui contract de prestării servicii. Facturarea se realizează lunar și are ca termen de plată 5 zile calendaristice.

Se percepe o taxă de începere?

LISAL exlude posibilitatea de a percepe o taxă inițială pentru începerea unei campanii de optimizare SEO. Chiar dacă începutul unei campanii de optimizare SEO presupune mai multe activități, echipa LISAL le va efectua GRATUIT.

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!