Campanii promovare online

Campanii Google Adwords | Campanii Facebook Ads

 

 

Prin campanii online crești traficul și vânzările!

Campanii promovare online

Prin campanii promovare online traficul și vânzările online pot avea un salt spectaculos.Cum ar fi ca de la vânzări de 500 Euro pe lună să se ajungă în 2 luni la vânzări de 5000 Euro? Dar 100 000 Euro?

În funcție de obiectivele care trebuie atinse se stabilesc canalele pe care vor rula campaniile de promovare online.Obiectivul poate fi crearea unui brand puternic și vizibil sau creșterea numărului de vizitatori pe site sau creșterea numărului de comenzi. Avantajele publicității online constau în consturile reduse, posibilitatea de a te adresa unui anumit grup țintă, estimarea și măsurarea rezultatelor. Fiecare campanie se poate optimiza astfel încât rezultatele obținute să fie maxime.

Pentru creșterea notorietății și a numărului de clienți, trebuie utilizat un mix de promovare eficient. De la canalele utilizate în promovare și până la cuvintele cheie folosite în campaniile de Google Adwords este necesar să se înțeleagă comportamentul potențialului client și adaptarea mesajelor care să fie pe înțelesul lui.

Realizam campanii de promovare care ajută ca site-ul tău să fie vizualizat de către mii de vizitatori.

 

Solicită o ofertă

Selectează serviciul de care ai nevoie

7 + 13 =

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!