Creare site prezentare, Site-uri personale | Blog
Site-uri pentru companii, spitale, cabinete medicale,
hoteluri, pensiuni, agenții

Dacă vrei ca afacerea ta să fie prezentă pe internet atunci ai ajuns pe pagina potrivită!

Îți punem la dispoziție toate serviciile necesare de care ai nevoie

pentru creare site și pentru ca afacerea ta să fie vizibilă pe internet.

CREARE, OPTIMIZARE, SECURIZARE, UPGRADE, AUDITARE, MENTENANȚĂ, GĂZDUIRE WEBSITE

Website cu un design atractiv

Calitatea imaginilor, elementele video și temele spectaculoare vor oferi website-ului un aspect atrăgător pentru orice utilizator. Aspectul unitar al paginilor site-ului vor determina orice utilizator să petreaca mai mult timp pentru a afla cât mai multe informații.

1

Acces securizat la date

Website-ul dezvoltat are un nivel ridicat de securizare a datelor utilizand certificate SSL pentru acces HTTPS și acces securizat la zona de administrare a datelor (backend). Website-ul dispune de sistem CMS dedicat administrării conținutului din tot site-ul și a utilizatorilor.

Design adaptat pentru dispozitive mobile

Este esențial ca paginile website-ul să se vizualizeze corect de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă). Se estimează că peste 70% dintre utilizatori accesează un website prima dată de pe un dispozitiv mobile. Așadar, prima impresie contează!

Optimizare website

Viteza de încărcarea a paginilor, utilizarea unui certificat SSL, pagini cu date structurate incluse, metadate și descrieri corecte, sitemap-uri construite corect, pot determina ca website-ul să se afișeze pe primele poziții în căutările utilizatorilor de pe Google.

Upgrade website

Website-urile trebuie să țină pasul cu noile tehnologii și regulile existente în acest moment. Upgrade-ul website-ului și a modulelor la ultima versiune este o condiție esențială pentru ca acesta să rămână în top căutări.

Auditare website

Nu înțelegeți din ce cauză bounce rate este mare? Nu știți care sunt probleme cu website-ul? Website-ul este „spart” des de hackeri? Atunci, aveți nevoie de un audit complet al website-ului pentru a afla care sunt probleme și care ar putea fi soluțiile.

Cât de puțin înseamnă viitorul afacerii TALE! Analizează ofertele noastre și te vei convinge!

Oferim prețuri personalizate pentru fiecare proiect după ce cunoaștem cerințele. Oferta noastră reprezintă punctul de plecare pentru orice website de succes. Îți furnizam soluții complete indiferent dacă ești la început de drum sau deja ai pornit.
Dezvoltăm website-uri utilizând cele mai cunoscute platforme – WordPress, Joomla, Drupal, Liferay.

Prețurile nu includ TVA. De asemenea, dorim să precizăm ca aceste prețuri sunt puncte financiare de plecare orientative. Oferta noastră finală va fi realizată după analiza cerințelor.

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!

Call Now ButtonSuna acum!