Campanii Google AdWords | Campanii Facebook

Magazin online, site prezentare

 

 

Prin campanii online crești traficul și vânzările!

Verifică dacă site-ul este pregatit pentru campanii AdWords!

Contactează-ne la telefon 077 05 78 155 sau office@lisal.ro

dacă ai nevoie de optimizare site și campanii promovare online!

Campanii AdWords

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare online sunt campaniile realizate prin Google AdWords. Profitul se obține rapid.

Dacă aveți deja campanii AdWords putem să le optimizăm pentru a crește vânzările la un cost per clic chiar și sub 0,10 lei. Bineînțeles, că prețul per clic diferă în funcție de domeniul magazinului online și de strategia utilizată.

Dacă nu aveți campanii AdWords în desfășurare, putem  să creăm și să urmărim evoluția acestora în funcție de obiectivele stabilite (creștere trafic, creștere vănzări sau obținerea unor valori mici per clic, campanii display, campanii remarketing, etc.)

Din experiență, știm că peste 65-70% din traficul zilnic al unui magazin online vine de pe dispozitive mobile (telefoane). Un magazin online, bine optimizat pentru dispozitive mobile va aduce un plus în vânzările zilnice. Aceste rezultate nu vin peste noapte. De aceea, este necesară o perioadă minima de 6 luni din momentul începerii optimizării unui site.

La orice proiect de promovare online, oferim GRATUIT o analiză a site-ului pentru optimizare trafic mobil.

Campaniile cele mai utilizate sunt de tip căutare care presupun organizarea cuvintelor cheie, a anunțurilor și a grupurilor de anunțuri într-un mod eficient. Dar ce faci atunci când valoarea unui clic este de peste 1 leu iar investiția nu se amortizeaza?

Aici intervine echipa LISAL care se ocupă de optimizarea tuturor aspectelor la nivel avansat (calitate scor, rată conversie, urmărire conversie, cuvinte negative).

Un alt tip de campanie este cel numit display prin care sunt urmăriți utilizatorii în funcție de interesul lor pentru afișarea reclamelor noastre. Deasemenea, campaniile de tip remarketing presupun urmărirea utilizatorilor care au interacționat cu site-ul și livrarea anunțurilor.

Ce se obține prin campaniile de tip Google Adwords?

  • Rezultate rapide, campaniile începând să fie create în mai puțin de 24h de la semnarea contractului
  • Creșterea vânzărilor
  • Creșterea traficului
  • Creșterea numărului de clienți
  • Controlul bugetului

Solicită o ofertă

Selectează serviciul de care ai nevoie

1 + 3 =

Campanii Google Adwords

* Prețurile sunt orientative, nu includ TVA.

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!

Call Now ButtonSuna acum!