Creare site birou notarial
Optimizare pagini site
Administrare site

Pret: 600 Euro + TVA

Cum poți să te promovezi online? Creare site birou notarial public

CREARE, OPTIMIZARE, SECURIZARE, MENTENANȚĂ, GĂZDUIRE WEBSITE, ADRESE EMAIL

Realizare website birou notarial public

LISAL oferă servicii de realizare website birou notarial public la prețuri avantajoase. Prezența online a oricărui birou notarial public a devenit o necesitate. Lumea caută informații iar acestea sunt găsite cel mai rapid în mediul online. Un website curat, adaptat pentru dispozitive mobile, securizat și optimizat SEO, va ajuta orice birou notarial public să fie mai ușor de identificat pe internet.

Asigurăm consultanță gratuită pentru alegerea unui nume de domeniu, achiziționarea numelui de domeniu.

Pentru realizarea unui website care să beneficieze de toate atuurile pentru a fi bine indexat de motoarele de căutare recomandăm Pachet BUSINESS.

LISAL oferă toate serviciile necesare pentru CREARE, OPTIMIZARE, SECURIZARE, MENTENANȚĂ, GĂZDUIRE SITE, ADMINISTRARE SERVER MAIL, PROMOVARE ONLINE SERVICII.

3 + 8 =

Cât de puțin înseamnă viitorul afacerii TALE! Analizează ofertele noastre și te vei convinge!

Website cu un design atractiv

Calitatea imaginilor, elementele video și temele spectaculoare vor oferi website-ului un aspect atrăgător pentru orice utilizator. Aspectul unitar al paginilor site-ului vor determina orice utilizator să petreaca mai mult timp pentru a afla cât mai multe informații.

1

Acces securizat la date

Website-ul dezvoltat are un nivel ridicat de securizare a datelor utilizand certificate SSL pentru acces HTTPS și acces securizat la zona de administrare a datelor (backend). Website-ul dispune de sistem CMS dedicat administrării conținutului din tot site-ul și a utilizatorilor.

Design adaptat pentru dispozitive mobile

Este esențial ca paginile website-ul să se vizualizeze corect de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă). Se estimează că peste 70% dintre utilizatori accesează un website prima dată de pe un dispozitiv mobile. Așadar, prima impresie contează!

Optimizare website

Viteza de încărcarea a paginilor, utilizarea unui certificat SSL, pagini cu date structurate incluse, metadate și descrieri corecte, sitemap-uri construite corect, pot determina ca website-ul să se afișeze pe primele poziții în căutările utilizatorilor de pe Google.

Upgrade website

Website-urile trebuie să țină pasul cu noile tehnologii și regulile existente în acest moment. Upgrade-ul website-ului și a modulelor la ultima versiune este o condiție esențială pentru ca acesta să rămână în top căutări.

Auditare website

Nu înțelegeți din ce cauză bounce rate este mare? Nu știți care sunt probleme cu website-ul? Website-ul este „spart” des de hackeri? Atunci, aveți nevoie de un audit complet al website-ului pentru a afla care sunt probleme și care ar putea fi soluțiile.

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!