Avem soluții pentru orice idee ai avea

CU CE NE OCUPĂM?

 

WEB DESIGN | BRANDING  | MARKETING | ECOMMERCE | MOBILE APPS pentru ANDROID si iOS
SEO | OPTIMIZARE VITEZA PAGINI | SOCIAL MEDIA | CAMPANII ADWORDS si FACEBOOK | HOSTING

Oferim servicii de web design de creare site-uri din toate domeniile de activitate.

Considerăm că succesul nostru depinde de succesul clienților noștri. Așadar, nu facem niciun compromis de la calitate iar singurul mod prin care acest lucru se poate transforma în realitate este creșterea afacerii prin know-how-ul nostru.

Te ajutăm indiferent că ai nevoie de un sfat, de un site nou sau doar de un update.

Web design

Ce reprezintă web design-ul? Am nevoie să apelez la specialiști?

Reprezintă modalitatea prin care te reprezinți și îți prezinți serviciile și produsele în internet. Noi facem legătura între clienți și afacerea ta. Generăm trafic, vânzări și profit. Aducem un plus valoare în online a unei afaceri offline. Contactează-ne și îți arătăm ce putem realiza pentru tine și afacerea ta!

Branding

De ce am nevoie de un brand?

Orice afacere online are nevoie să fie identificată vizual de clienți. La fel ca în mediul offline, crearea unui brand puternic ușor de reținut este un element cheie în succesul unei afaceri. Noua generație a început „să nu mai vadă” ceea ce este în imediata apropriere dar să fie foarte receptiv la ceea ce este în mediul online.

Trendul este de înlocuire a mediului offline cu cel online pentru identificarea informațiilor necesare și efectuarea de achiziții online. Noi te ajutăm să îți construiești această identitate online!

Marketing

Pentru a avea succes orice afacere are nevoie de un studiu de marketing. Suntem în era în care din ce în ce mai multe afaceri clasice se transformă sau sunt înlocuite cu cele online. Studiile de piață nu mai sunt ceea ce erau acum câțiva ani. Sunt multe exemple în care o idee care părea neimportantă s-a transformat rapid într-o afacere de succes.

Haide să stabilim împreună oportunitățile și riscurile unei afaceri online!

Website

Afacerea ta nu este cunoscută? Crează un website și prezintă ceea ce faci!

Indiferent că este un website în care prezinți ceea ce faci sau îți prezinți serviciile sau îți scrii gândurile sub forma unui blog, te va ajuta să devii cunoscut tuturor celor din mediul online. Pe măsură ce site-ul va fi mai bine indexat și va include din ce în ce mai multă informație vei ajunge să fii cunoscut din ce în ce de mai mule persoane.

Putem să construim site-ul de care ai nevoie!

eCommerce

Comerțul online sau eCommerce-ul a devenit o piață puternică. Din ce în ce mai multe afaceri de tip ofline se adaptează și încep să fie prezente în mediul online. Piața se află în creștere în fiecare an și nu dă semne că ar urma să se oprească în viitorul apropiat. Greșeala cea mai mare pe care o fac toți care intră pe această piață este să încerce să acceseze un segment care este deja suprasaturat. Așadar, o idee inovatoare sau identificarea unei nișe și oferirea de servicii de calitate este vitală pentru a avea succes.

Noi îți construim și livrăm un magazin online la cheie!

SEO

SEO sau Search Engine Optimization

Elementele SEO au devenit un factor importat în modul în care este indexat un site și la afișarea în rezultatele unei căutări dintr-un motor de căutare. Acești factori nu sunt statici și se modifică periodic fiind necesare mereu actualizări. Pentru un site sunt la fel de importante optimizările SEO on-site cât și cele off-site.

Analiza SEO a site-ului cât și implementarea corectă a acestpra poate face diferența între a fi sau a nu fi pe prima pagină din Google.

Social Media

Un rol important nu doar în socializare ci și în business îl au așa numitele activități Social Media. Prin intermediul acestora serviciile și produsele pot ajunge mai ușor la o anumită categorie de clienți care pot fi determinați să le achiziționeze. Tot acest mediu reprezintă o uriașă sursă de creare link-uri către site-ul tău.

Noi te putem ajută să te dezvolți în rețele de socializare prin creare de pagini specifice și actualizarea periodcă a acestora.

Construim puzzle-uri pentru tine

Pas cu pas, încetul cu încetul ai reușit să faci ceea ce nu credeai ca ar fi posbil. Să pornești la drum, de unul singur sau într-o echipa, în marea aventură care se cheamă independență. Afacerea ta acum e centrul activității tale.

Permanent vei avea nevoie de ajutor să îmbini puzzle-ul tehnologiei. Venim în întâmpinarea ta cu idei și soluții. Îți oferim servicii de consultanță, aplicații software, integrării de sisteme, management proiect, suport tehnic, servicii de outsourcing care să îți dea un avantaj față de competitori.

Îți place ce vezi?

Îți promitem ca te vom ajuta, că îți vom oferi cele mai optime soluții pentru creșterea afacerii.

Call Now ButtonSuna acum!