eLearning

Customizare eLearning | Hosting | Platforme eLearning

 

Cursuri online, Invatare individuala, Sesiuni testare, Video-conferinta

eLearning pentru angajati, studenti, elevi

Fiecare proiect eLearning este dezvoltat si implementat pentru a se potrivi cel mai bine cu nevoile tale.

Hosting, implementare, customizare, securizare, mentenanta, dezvoltare content multimedia interactiv, vebinar,

Noi te vom ajuta sa iti indeplinesti obiectivele!

 

Platforma eLearning

In cei peste 15+ ani experienta in implementarea platformelor eLearning s-a lucrat cu solutii open-source dar si cu cod inchis (private). Experienta acumulata permite identificarea optiunii celei mai potrivite in implementarea platformei eLearning de care ai nevoie.

l

Platforma testare online

Platforma eLearning dispune de un motor puternic de generare teste folosind algoritmi avansati IA. Sesiunile de testare online sunt usor de urmarit si de cuantificat. Exista un set de instructiuni care permit crearea oricarui tip de intrebare. Testele sunt usor de creat si de parcurs.  

v

Platforma Webinar

eLearning & Video-conferinta este intrumentul care realizeaza o conexiune in timp real audio/video cu participanti din orice colt al lumii. Aplicatia se instaleaza separat de platforma eLearning, permite un numar nelimitat de cursanti, partajare de fisiere.

Hosting

Oferim solutii accesibile de hosting atat pentru platformele eLearning oferite in SaaS cat si pentru cele standalone astfel incat utilizatorul sa aiba o experienta on-line cat mai placuta. In functie de numarul de utilizatori, de numarul de cursuri/teste, de webinar si de alte nevoi specifice ale clientului oferim pachete de gazduire personalizate.

Customizare eLearning

Aveti o platforma implementata in anii anteriori? Aveti nevoie de mentenanta, configurari suplimentare sau upgrade/update? Trebuie sa se implementeze un feature nou? Customizam platforme eLearning in vederea adaptarii acestora la noile cerinte si la evolutiilor tehnologice. Optimizare pentru dispozitie mobile.

h

Dezvoltare continut multimedia

Specialistii nostrii realizeaza continut eLearning unic si personalizat pe nevoile clientului. Dezvoltam continut multimedia interactiv pentru programe de formare adulti dar si pentru copii folosind tehnologii inovative. Continutul dezvoltat este adaptat pentru vizulizare in bune conditii de pe dispozivele mobile.

Preturi servicii eLearning

* Prețurile sunt orientative și nu includ TVA

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!

Call Now ButtonSuna acum!