Vă rugăm să vă alăturați online sau fizic la Conferinta EuConsent din Atena, in 09 septembrie 2021. Această conferință se va concentra exclusiv pe drepturile online ale copilului, verificarea vârstei și consimțământul părinților.

Se vor prezenta concluziile unor serii majore de cercetari academice. Conferința are loc cu ajutorul Comisie Europeane, prin programul euCONSENT; un proiect care dezvoltă o infrastructură la nivel european pentru a facilita mecanismele de interoperabile de verificare a vârstei și de consimțământ parental.

Vor fi, de asemenea, contribuții din partea organizațiilor caritabile, a autorităților de reglementare și a mai multor platforme globale care încearcă în prezent să respecte ultimele evoluții ale legislației UE în aceste domenii.

Echipa euCONSENT își va prezenta, de asemenea, ideile despre cum să fie abordată implementarea unei soluții comune la nivel european.

Conferința se va desfășura pe 09 septembrie 2021, de la ora 13:00, la Atena (10:00 GMT, Noon CET) până la 17:30.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să accesati aici biletul de la Atena și vă vom contacta în cazul în care doriți să profitați de tariful redus al camerei de 135 de euro la Athens Marriott (Syngrou Avenue 385, Atena 17564 Grecia) unde va avea loc conferința.

Call Now ButtonSuna acum!